top of page

NÉMETORSZÁG​

Képernyőfotó 2018-08-05 - 19.39.58.png
NÉMET KÖZPONT
Képernyőfotó 2018-08-05 - 19.44.53.png
1cursive_worksheet-12-of-15.jpg
OFFLINE CSATLAKOZÁS
ONLINE CSATLAKOZÁS LEÍRÁSA

Kattintson az ONLINE CSATLAKOZÁS feliratra. A megjelenő honlapon adja meg a szponzor kódszámát és a jelentkező e-mail címét. Kattintson a SÁRGA feliratra. Újabb oldal jelenik meg ahová be kell írnia azt a kódot, amit az Ön által megadott e-mail címre küldenek.

Miután megkapta a kódot, írja be a megfelelő helyre, és nyomja meg a SÁRGA gombot.

A SÁRGA gombot lenyomva, a rendszer megköszöni a regisztrációt és 2db E-mailt küld Önnek.

  • E-mail 1.: Tartalmazza a kódszámát és jelszavát a webshophoz. 

  • E-mail 2.: Tartalmaz egy 5 oldalas formanyomtatványt.


Következő lépések:
- Menjünk az flp.de honlapra, jobb felső sarokban kattintsunk a LOGIN gombra, és a felugró oldalon adjuk meg az E-mail-ben kapott kódszámunkat és jelszavunkat.
A sikeres belépés után megjelenik a felső menüsorban az FBO-SHOP felirat, melyre kattintva elérjük a saját WEBSHOPunkat.
Itt tudjuk leadni az első rendelésünket, melynek minimális összege ~100 Euró.
- A második E-mailben kapott 5 oldalas formanyomtatványt ki KELL nyomtatni , a megfelelő helyeken aláírni, dátumozni és 14 napon belül elpostázni a német Forever központba. Csak és kizárólag ezzel a lépéssel és a formanyomtatvány központba való beérkezésével válik teljessé / hivatalossá a regisztráció!

A 2CC-s doboz ára, 397 euró viszont ezt csak első vásárlás alkalmával lehet választani! A már regisztrált 15%-os vásárlók és Assistant Supervisorok számára ez a doboz magasabb áron érhető el és nem 2CC a pontértéke. A német Forever ezzel a kedvezménnyel támogatja azokat a belépőket, akik már az elejétől kezdve üzletépítésben vagy a magasabb kedvezményszintben (35%) gondolkodnak.

Nem 2CC-s csatlakozás esetén a jelölt regisztrálhat akár 1 termékkel is (de min. ~100 Euró értékben) , azonnal Novus Customer szintre kerül és azonnali 15% kedvezményben részesül.2021.02.01-től:

Kattints  az ONLINE CSATLAKOZÁS  feliratra. A megjelenő honlapon add meg  a szponzor kódszámát és a jelentkező e-mail címét. Kattints a SÁRGA feliratra. Újabb oldal jelenik meg ahová be kell írnod azt a kódot, amit az általad megadott email címre küldenek. 

Miután megkaptad a kódot, írd be az megfelelő helyre, és nyomd meg a SÁRGA gombot. 

Két E-mail fog érkezni, az egyik egy 4 oldalas nyomtatvány személyes adatokkal stb, és a banki adatokkal valamint plusz 1 oldal egy lehetőség a postai megrendelésre is.
Ezt a nyomtatványt ki is kell nyomtatni és 14 napon belül postázni a központba, megerősítve ezzel a szándékot! 
Miután online kitölti az űrlapot, a regisztráció életbe lép, kap kódszámot (ID-Nummer) és jelszót a webshophoz e-mailen, és ezzel tudja megcsinálni a rendelést. Plusz kap egy második e-mailt a formanyomtatvánnyal, és azt kitöltve, 14 napon belül postázva (!) válik hivatalossá a regisztráció!

Ha 2 pontos dobozt vásárol az 397 euró. Ezt csak a Forever Kiemelt Vásárló és az új vásárló veheti meg ezen az áron.

Az assistant supervisori szint fölött ez drágább és kevesebb a pontértéke is.

 

Lehet egy termékkel is csatlakozni (minimum vásárlás 100 euró), ugyanúgy 5% kedvezményt ad a cég.

bottom of page